Apple, önümüzdeki aylarda hangi ürünleri tanıtacak?

Dünyaca ünlü teknoloji devi Apple, her yıl bizlerin karşısına çeşitli ürünlerle çıkıyor. Genelde sonbahar aylarında yeni iPhone ve Apple Watch modelleri tanıtılıyor. Ardından Haziran ayına kadar bilgisayar tarafındaki yenilikler bizlerin karşısına çıkıyor. Haziran ayında ise şirketin yeni yazılımları görüyoruz.

Ünlü analist Mark Gurman tarafından yayınlanan Bloomberg’de yayınlanan Power On bültenine göre Apple, bu yılın ikinci yarısında ve 2024’ün ilk yarısında pek çok ürünle bizlerin karşısına çıkacak. İlk olarak sonbahar aylarında yeni iPhone 14 serisi görücüye çıkacak. Yeni seriyi 3 farklı Apple Watch modeli eşlik edecek. Kod adları N207, N208 ve N210 olan akıllı saatlerden ikisi Series 9 ailesine aitken sonuncusu Apple Watch Ultra’nın geliştirilmiş modeli olarak karşımıza çıkacak. Gurman, açıklamasında saatlerle ilgili fazla ayrıntıya yer vermedi.

Apple, önümüzdeki aylarda hangi ürünleri tanıtacak?

Yol haritasının devamında baktığımızda bizleri M3 işlemcili 13 inç MacBook Pro, M3 Pro – M3 Max işlemcili 14 – 16 inç MacBook Pro ve yeni MacBook Air karşılıyor. Erken geliştirilme aşamasında olan 30 inçlik iMac’e ek olarak yeni 24 inç boyutundaki iMac’lerin de önümüzdeki aylarda tanıtılmasını bekliyoruz.

iPad tarafına gelirsek Gurman, yenilenmiş OLED ekrana sahip iPad Pro modellerinin tanıtılmasını ve M1 işlemcili iPad Air’ın geliştirilmiş versiyonunun da görücüye çıkmasını beklediğini belirtti. Ayrıca erken aşama geliştirme sürecinde olan çeşitli ev ekipmanlarının ve AirPods modellerinin de ortaya çıkması bekleniyor. Peki, sizin düşünceleriniz neler? Bu ürünlerden hangisinin tanıtımı sizleri heyecanlandırdı? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu