Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6, daha büyük bir ekrana sahip olacak!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni nesil Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6 serisinde daha büyük bir kapak ekranına yer verecek.

Ross Young tarafından X üzerinde yapılan son paylaşıma göre şirket, önümüzdeki yıl piyasaya sürmeyi planladığı Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 modellerinde daha büyük bir kapak ekranına yer vermeyi planlıyor. Her ne kadar Z Fold 6 için net bir teknik detay paylaşılmasa da Z Flip 6’daki kapak ekranı yaklaşık 3.9 inç büyüklüğe sahip olacak. Bu sayede cihaz, en büyük arka ekrana sahip düz katlanabilen akıllı telefon olacak.

Buna ek olarak Revegnus tarafından belirtilenlere göre yeni nesil Galaxy Z Fold 6’da daha farklı bir ekran en / boy oranı karşımıza çıkacak. Şimdilik teknik verilerle ilgili bilgiler bilmesek de Samsung, ekranın boyutlarının büyümesi sebebiyle bu tarz bir değişikliğe gidebilir.

Ayrıca şu anda Samsung‘un Huawei Mate X5 üzerinde tersine mühendislik yaparak yeni nesil katlanabilir telefon modellerinin nasıl daha ince bir kasaya ve daha büyük bir bataryaya sahip olabileceğiyle ilgili çalışmalar sürdürüyor. Genel olarak son dönemde akıllı telefon üreticilerine baktığımızda artık her sene farklı katlanabilir cihazlar tanıttığını görüyoruz. İlk tanıtıldıkları zaman pek kullanışlı gibi gözükmese de şu anda dünya genelinde pek çok farklı kişi katlanabilir telefonları aktif olarak kullanıyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Jeon
Jeon
3 ay önce

Bts son zamanlarda imkansız ama ji-eun yada Blackpink versiyonu olsa mükemmel olur

Başa dön tuşu