Özel Haber! Tesla Türkiye’nin yeni CEO’su belli oldu: İşte ayrıntılar!

Son dönemde Tesla Türkiye CEO’su Kemal Geçer’in görevinden ayrılıp ayrılmayacağı konuşulurken Tesla Türkiye’nin yeni CEO’su ortaya çıktı. Nebune’nin ulaştığı belgelerle birlikte Tesla Türkiye CEO’sunun kim olduğunu ilk kez bizden duyacaksınız!

22 Kasım tarihinde yapılan resmi bildiriye göre şirketin ülke satış müdürü olan Berk Tezveren, artık Tesla Türkiye CEO’su olarak görevine devam edecek. Kemal Geçer ise artık şirkette yer almayacak.

Şirketin yeni CEO’su olan Berk Tezveren, bugüne kadar Apple, Hilton ve Wyndham gibi pek çok farklı şirketlerde yönetici olarak çalıştı. 1 yıl 6 aydır Tesla Türkiye’de aktif olarak çalışan Tezveren, Eylül 2023’ten beri Türkiye Satış Müdürü olarak görevini sürdürüyordu.

2 yıl boyunca Tesla Türkiye CEO’su olarak görev alan Kemal Geçer döneminde şirket, kısa bir süre içerisinde oldukça büyük bir pazar payına ulaştı. Ancak yaşanan büyümeye rağmen servis ağının aynı oranda gelişmemesi ve Tesla Supercharger şarj istasyonlarının beklenen şekilde artırılamaması kullanıcılar tarafından eleştirildi. Berk Tezveren’in Tesla Türkiye’de CEO olarak aktif bir şekilde göreve başlamasıyla bu alanda değişikliklerin olup olmayacağını ise ilerleyen dönemlerde net bir şekilde göreceğiz.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce gerçekleşen yönetici değişikliğiyle birlikte Tesla Türkiye’de satış sonrası hizmetlerle ilgili gelişmeler yaşanacak mı? Önümüzdeki dönemde şirketin satışlarıyla ilgili bir artış karşımıza çıkar mı? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu