Pixel Fold yanlışlıkla bir alıcıya erken teslim edildi

Ünlü teknoloji devi Google, Pixel serisiyle birlikte yıllardır kullanıcılarıyla buluşuyor. Bugüne kadar şirketten klasik akıllı telefonları görüyorduk. Ancak geçtiğimiz haftalarda marka, katlanabilir akıllı telefon pazarına da giriş yaptı ve yeni Pixel Fold cihazının tanıtımını gerçekleştirdi. Tanıtımın ardından cihaz ön siparişe açıldı. Normalde en erken teslimatlar 27 Haziran’da başlayacakken oldukça farklı bir olay yaşandı.

Bir Reddit kullanıcısı tarafından yapılan paylaşıma göre Birleşik Krallık’ta yaşayan biri Pixel Fold cihazını 23 Haziran’da teslim aldı. Kullanıcı, bunun üzerine cihazın kutusunun ve kendisinin fotoğraflarını paylaştı. Genel olarak kutuya baktığımızda standart Google kutularından pek de farklı olmadığını görüyoruz. Üzerinde renkli bir Google logosu ve cihazın fotoğrafı yer alıyor.

Pixel Fold yanlışlıkla bir alıcıya erken teslim edildi

Paylaşımda herhangi bir satıcı adına yer verilmedi. Ancak bu durum, cihazların şimdiden depolara gittiğini ve teslimatlar için hazır olduklarını bizlere gösteriyor. Şimdilik bu erken gönderimin sebebi belirtilmese de tarihlerde yapılan bir hata buna sebep olmuş olabilir. Ayrıca yeni Pixel Fold katlanabilir telefonunun teslimat sürecindeki hareketleri de belirtilmedi.

Bugün itibariyle Amerikan teknoloji devi Google, en erken Pixel Fold teslimatlarının ABD için 2 – 10 Ağustos arasında gerçekleşeceğini belirtiyor. Bu haftanın başlarında ön siparişleri alan Verizon ise 18 Temmuz’a kadar teslimatları gerçekleştireceklerini açıkladı. Şimdilik erken sipariş veren kişilerin teslimat tarihleri net olarak belli değil. Ancak önümüzdeki hafta içerisinde ilk sipariş verenlerin teslimatlarının gerçekleştirileceğini düşünüyoruz.

Son zamanlarda yaşanan teknolojik gelişmelerle birlikte birçok akıllı telefon üreticisi katlanabilir telefonlara yönelmeye başladı. Özellikle Samsung’un başarısı ardından pek çok kullanıcı da katlanabilir cihazları tercih etmeye başladı. Peki, sizin düşünceleriniz neler? Siz yeni bir akıllı telefon olarak katlanabilir cihazları tercih eder misiniz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yoluyla
9to5Google
Kaynak
dawsintron

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu