Samsung Galaxy S23 FE’nin tasarımı ortaya çıktı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, her geçen yıl farklı cihazlarla bizlerin karşısına çıkıyor. Şubat aylarında yeni Galaxy S ailesinin tanıtımını gerçekleştirirken aradan geçen belli bir sürenin ardından cihazların uygun fiyatlı versiyonu da tanıtılıyor. Geçtiğimiz aylarda tanıtılan Samsung Galaxy S23 ailesinin uygun fiyatlı modeli S23 FE, render görsellerinde ortaya çıktı.

Ünlü sızıntıcı @OnLeaks tarafından SmartPrix adına yayınlanan görsellere baktığımızda S23 FE modelinin standart Samsung Galaxy S23’e oldukça benzediğini söyleyebiliriz. Arkada yer alan 3’lü kamera düzeni ve düz tasarım standart modeli oldukça andırıyor. Genel olarak cihazın kardeşine benzediğini söylesek de standart modele kıyasla daha kalın çerçeveler gözümüze çarpıyor.

Samsung Galaxy S23 FE’nin tasarımı ortaya çıktı

Buna ek olarak arkada yer alan flash’ın standart versiyona kıyasla daha aşağıya yerleştirildiği de belli oluyor. Bu durum, S23 FE modelinin Samsung Galaxy A54’e benzemesine ve daha düşük kaliteli bir akıllı telefon olarak gözükmesine sebep oluyor. Render görselleriyle birlikte cihazın yaklaşık 158 x 76.3 x 8.2 mm boyutlara sahip olacağı da aktarıldı. Bu da boyutların neredeyse A54’le aynı olduğunu bizlere gösteriyor. Belki de şirket, S23 FE modelini A54’ün kasası içerisine koyarak geliştirmiş olabilir.

Ayrıca sızıntılarda S23 FE’nin 6.4 inçlik bir ekrana da sahip olacağı aktarıldı. Bu boyut da A54’ün ekranıyla aynı olsa da özelliklerinin Galaxy A serisinin üyesine kıyasla daha iyi olacağını düşünüyoruz. Teknik tarafa gelirsek işlemci tarafından Snapdragon 8 Plus Gen 1 veya Exynos 2200 işlemcisine sahip olması bekleniyor. Bu da işlemci tarafında bir düşüş olacağı anlamına geliyor. Zira şu anda S23’te Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi yer alıyor.

Bugüne kadar Samsung, FE modellerini amiral gemisi modellere yakın tutsa da yeni seriyle birlikte bunun değişeceğini söyleyebiliriz. Eğer bu değişiklik fiyat farkına da yansırsa Samsung’un satışlarının artmasına yardımcı olabilir. Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yoluyla
SmartPrix
Kaynak
OnLeaks

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu