Apple Watch Series 9, hangi farklılıklara sahip olacak?

Apple, geçtiğimiz yıl yaptığı tanıtımla birlikte Series 8 ailesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Her ne kadar tanıtımla birlikte bilekten ateş ölçme ve kaza algılama gibi özellikler akıllı saatlere eklense de Series 7 ile oldukça benzer bir saat bizlerin karşısına çıktı. Herhangi bir büyük değişiklik yapılmadı.

Peki, şirketin bu yıl tanıtmayı planladığı yeni Apple Watch Series 9 modellerinde bizlerin karşısına hangi farklılıklar çıkacak? Bugüne kadar ortaya atılan iddialara göre bu sene de oldukça büyük bir değişiklik bizlerin karşısına çıkmayacak. Aktarılanlara göre marka, tasarım tarafından herhangi bir değişikliğe gitmeyecek ve Series 8’in tasarımını koruyacak. Ancak yeni renkler ve kordonlar Apple Watch Series 9 modellerine özel olarak karşımıza çıkabilir.

Bunlara rağmen en büyük gelişim işlemci tarafından gerçekleşecek. Zira Apple, Series 6 ailesinden beri aynı işlemciyle bizlerin karşısına çıkıyor. Her ne kadar Apple her sene eklenen yeni sensörlerle birlikte çipi geliştirse de 64-bit çift çekirdekli işlemci 2020 yılından beri aynı şekilde korunuyor.

Ünlü Analist Mark Gurman tarafından aktarılanlara göre bu yıl, yeni Apple Watch Series 9 ailesinde ve Apple Watch Ultra’da iPhone 13’te bizlerin karşısına çıkan A15 işlemcisini temel alarak üretilen yeni bir işlemci yer alacak. İşlemci tarafında yapılan geliştirme ile birlikte yenilenen watchOS 10 akıllı saatlerde daha akıcı bir şekilde çalışacak.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce yeni Apple Watch Series 9’da hangi konularda iyileştirilmeler yapılmalı? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu