Instagram’ı silmeden Threads’ten çıkmak isteyenlere müjde!

Geçtiğimiz gün Meta’nın Twitter rakibi uygulaması Threads, herkesin kullanıma açılarak kullanıcılarla buluşmaya başladı. Oldukça büyük bir talep gören uygulama, ilk gün içerisinde 30 milyondan fazla üyeye kavuştu ve pek çok paylaşım uygulama üzerinden yapıldı.

İlk etapta Threads, Instagram ile uyumlu bir şekilde çalıştığı için pek çok kişi saniyeler içerisinde otomatik bir şekilde hesabını açabildi. Ancak şirket, her ne kadar hesap açma işlemini oldukça kolaylaştırsa da hesap silme tarafında durum pek de öyle değil.

Threads’in Gizlilik Politikası’nda yer alan bilgilere göre şu anda her ne kadar kullanıcılar hesaplarını dondurabilse de tamamen kapatmaları için Instagram hesaplarını da silmeleri gerekiyor. Bu da uygulamaya giren kullanıcıların daha zor bir şekilde hesaplarını silebileceği ve uygulamadan ayrılabileceği anlamına geliyor.

Bunun ardından bazı kullanıcıların tepki göstermesi üzerine Instagram CEO’su Adam Mosseri, yaptığı açıklamada bunu düzelteceklerini açıkladı:

“Hesabınızı silmeyle ilgili bazı sorular alıyorum. Açıklığa kavuşturmak adına Instagram hesabınızı silmeden hesabınızı dondurabilirsiniz. Bu sayede içerikleriniz ve hesabınız gizlenebilir. Şu anda Threads, Instagram tarafından desteklenmekte olduğu için yalnızca Instagram hesabınızı silerek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Ancak Threads hesabınızı ayrı olarak silebilmeniz için bir yol arıyoruz.”

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce Meta’nın Threads uygulaması Twitter kadar ilerleyen dönemlerde ses getirmeyi başarabilecek mi? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu