iPhone 15, farklı bir bataryaya sahip olacak!

Stack bataryalar sayesinde daha uzun batarya ömrü sunulabilecek.

Ortaya atılan son iddialara göre Apple, önümüzdeki aylarda tanıtmayı planladığı iPhone 15 serisinde daha az ısınan ve daha uzun batarya ömrü sunan Stack bataryalara yer verecek.

@RgcloudS tarafından Twitter yayınlanan bir sızıntı tweet’ine göre Samsung, akıllı cihazları için stack bataryaları geliştirmeye devam ediyor ve çeşitli testler gerçekleştiriyor. Her ne kadar paylaşımda Samsung’a yer verilse de alt taraflarda Apple ile ilgili oldukça önemli bir paylaşım bizlerin karşısına çıkıyor. Sızıntıyı bildiren hesap, halihazırda Apple’ın iPhone 15 serisi için Stack bataryaları kullanmaya başladığını belirtiyor.

Şimdilik sızıntının doğruluğuu tam olarak bilemesek de doğru olması durumunda iPhone 15 serisine oldukça katkı sağlayacağını söyleyebiliriz. Zira Stack bataryalar cihazların çok daha az ısınmasına sebep oluyor. Ayrıca hem hızlı şarj ve büyük kapasite sunabilen piller, daha uzun bir batarya ömrüyle de karşımıza çıkıyor

Sızıntı sahibinin paylaşımında teknoloji devi Apple’ın kullandığı bataryalar ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. İlerleyen dönemlerde başka kaynaklardan da alacağımız bilgilerle birlikte Apple tarafından iPhone 15’lerde kullanılan Stack bataryalar ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşabileceğiz. Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce şu anda iPhone modellerinde kullanılan bataryalar nasıl? Amerikan teknoloji devi Apple’ın oldukça sevilen iPhone serisinin bataryalarında herhangi bir değişiklik yapmasına gerek var mı? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu