M3 işlemcili MacBook Pro ve Mac Mini’nin tanıtım tarihi belli oldu!

İki cihaz da ilk tanıtılan M3 işlemcili bilgisayarlar arasında yer almayacak.

Ünlü analist Mark Gurman, son paylaştığı Power On bülteninde yeni M3 işlemcili Mac cihazların için tanıtım tarihini açıkladı. Gurman, paylaşımında M3 işlemcili MacBook Pro ve Mac Mini’nin 2024 yılı içerisinde tanıtılacağını duyurdu.

Ünlü analist Apple’ın M3 işlemcili Mac Mini’yi tanıtmayı planladığını ancak cihazın ilk tanıtılacak M3 işlemcili bilgisayarlar arasında yer almayacağını belirtti. Büyük ihtimalle Apple, M3 işlemcili Mac Mini’yi 2024 yılının sonlarına doğru tanıtacak. 14 ve 16 inç MacBook Pro’ya geldiğimizde ise onların da ilk tanıtılacak cihazlar arasında yer almayacağını görüyoruz. Gurman, M3 Pro ve M3 Max işlemcileriyle birlikte yeni MacBook Pro ailesinin 2024’ün ortasında tanıtılacağını belirtti.

M3 işlemcili MacBook Pro ve Mac Mini'nin tanıtım tarihi belli oldu!

Tüm bunlara ek olarak ünlü analist Apple‘ın M2 işlemcili Mini’yi M1 işlemcilinin tanıtımının ardından 2 yıl sonra gerçekleştirdiğini ekleyerek M3 işlemcili Mac Mini’nin gecikebileceğini de belirtti. Ancak MacBook Pro ailesi her yıl yeni bir güncelleme aldığından dolayı onunla ilgili herhangi bir gecikme belirtilmedi.

Geçen hafta Mark Gurman, M3 işlemcinin ilk olarak Ekim ayında bizlerin karşısına çıkabileceğini açıkladı. Büyük ihtimalle işlemci ilk olarak 13 inç MacBook Pro, 13 inç MacBook Air ve 24 inç iMac’te bizlerin karşısına çıkacak. M3, yeni geliştirilmeler ve 3nm’lik mimarisi ile M2’ye kıyasla daha iyi bir performans sunacak. Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu