Meta’nın yeni uygulaması Threads, Play Store’da ortaya çıktı

Dünyaca ünlü teknoloji şirketi Meta, bünyesinde Instagram, Facebook ve WhatsApp gibi oldukça önemli sosyal medya uygulamalarını barındırıyor. Her birinde farklı kitlelere ulaşmayı başaran şirket, her gün milyonlarca kullanıcıya hizmet veriyor. Her ne kadar bu uygulamalar görsel ve video paylaşımı tarafında oldukça popüler olsa da Twitter’a tam anlamıyla rakip olamıyor. Bundan oldukça rahatsız olan şirket, geçtiğimiz dönemlerde Twitter rakibi bir uygulama üzerinde çalışmalara başlamıştı. Şimdi ise Twitter üzerinden Alessandro Paluzzi tarafından yapılan paylaşıma göre Threads uygulaması Google Play Store’da ortaya çıktı.

Meta'nın yeni uygulaması Threads, Play Store'da ortaya çıktı

Play Store’da uygulamanın logosuna ve çeşitli uygulama içi görsellere yer veriliyor. Ayrıca açıklama bölümünde ise şu şekilde bir yazı yer alıyor.

“Threads, topluukların bir araya gelip bugün önem verdiğiniz ve yarın trend olacak konuları konuştuğu yerdir. İlgilendiğiniz şey ne ise, onu üreten insanları ve seven diğer insanları takip edip bağlantı kurabilirsiniz ya da kendiniz bir üretici olup, fikirlerinizi, görüşlerinizi ve yaratıcılığınızı dünyayla paylaşabilirsiniz.”

Meta'nın yeni uygulaması Threads, Play Store'da ortaya çıktı

Genel hatlarıyla uygulamaya baktığımızda Facebook ve Instagram karışımı bir uygulama gibi gözüktüğüne söyleyebiliriz. Buna ek olarak Instagram tarafında daha detaylı bir bağlantı uygulama içerisinde bizlere sunulabilir. Özellikle son zamanlarda Elon Musk’ın Twitter’ı almasıyla birlikte uygulamanın kullanıcı sayısı oldukça artış gösterdi ve ilgisi giderek arttı. Meta’nın yeni yayınlayacağı Threads uygulaması ile birlikte başarılı olup olmayacağını bizlere zaman gösterecek. Peki, sizin düşünceleriniz neler? Siz Twitter yerine Threads uygulamasını kullanmayı tercih eder misiniz? Görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu