MG Cyberster, iç mekan tasarımıyla dikkatleri üzerine çekecek!

Tamamen elektrikli olan model, lüks iç mekanıyla şık gözüküyor.

SAIC MG tarafından yapılan son paylaşımla birlikte geçtiğimiz dönemlerde tanıtılan MG’nin yeni spor otomobil modeli Cyberster’ın iç mekanı ortaya çıktı. Cyberster modelinin iç mekanıyla birlikte 2024 yılında yerel pazarlarda satışa sunulacağı da aktarıldı.

Genel olarak iç mekan tasarıma baktığımızda bizleri kırmızı rengin oldukça hakim olduğu bir dizayn dili karşılıyor. Seri üretim versiyonda aracın tanıtımı sırasında karşımıza çıkan kesik direksiyon simidi yerine deri kaplamalı standart bir direksiyon simidi bizlerin karşısına çıkıyor. Direksiyonun üzerinde aracın multimedya sistemini kontrol edebileceğiniz çeşitli tuşlar ve alüminyum detaylar yer alıyor.

  • MG Cyberster, iç mekan tasarımıyla dikkatleri üzerine çekecek!
  • MG Cyberster, iç mekan tasarımıyla dikkatleri üzerine çekecek!

Buna ek olarak iç mekanda bizleri oldukça büyük kavisli bir ekran karşılıyor. Ekranda hem multimedya sistemi hem de dijital gösterge paneli bir bütün şeklinde yer alıyor ve aracın oldukça şık gözükmesine yardımcı oluyor. Orta konsolsa ise multimedyayı kontrol edebileceğiniz çeşitli tuşlar ve oldukça şık bir vites seçici karşımıza çıkıyor. En altta ise bir çift bardaklığın ve oldukça hoş gözüken bir trim parçasının kullanıldığını görüyoruz.

Her ne kadar MG, şimdilik Cyberster modelinin teknik özellikleri net olarak paylaşmasa da Çin kayıtlarında ortaya çıkan dökümanlara göre aracın iki farklı versiyonu olacak. Standart versiyon tek bir elektrik motoruna sahip olacak ve arkadan çekişli olarak sunulacak. Toplamda 315 beygir güç üretebilecek. 4 tekerlekten çekiş sistemine sahip çift motorlu versiyon ise toplamda 544 beygir güç üretebilecek. Car News China tarafından son aktarılanlara göre Cyberster, hem 64 kWh hem de 77 kWh’lik bataryayla satın alınabilecek. Ayrıca 501 ile 580 km arasında menzil sunabilecek.

Ortaya çıkanlara göre MG, Cyberster modelini Avrupa ve Birleşik Krallık pazarlarında satacak. Ayrıca aracın fiyatları Birleşik Krallık’ta yaklaşık 70.000 dolardan başlayacak. Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu