Yeni Peugeot 3008 elektriklendi, 700 km menzille geliyor!

Fransız otomobil üreticisi Peugeot, uzun zamandır geliştirdiği yeni nesil Peugeot 3008 modelinin dış detaylarına dair yeni görseller paylaştı. Yeni görsellerle birlikte her ne kadar ayrıntıları göremesek de aracın gövde tipinde değişikliğe gidildiğini ve fastback SUV tarzındaki tasarımın karşımıza çıkacağını görebiliyoruz.

Yeni nesil Peugeot 3008, kardeşi 408’e benzeyen bir tasarıma sahip olacak. Markanın yeni tasarım kimliğini yansıtacak olan model, çeşitli yeniliklere de ev sahipliği yapacak. Geçtiğimiz günlerde şirket, aracın iç mekanını göstererek yeni nesil i-Cockpit sisteminin nasıl olacağını bizlere gösterdi. 21 inç boyutundaki dev ekranda hem dijital gösterge paneli ve hem de multimedya ekranı bir arada yer alacak.

  • Peugeot 3008'in dış tasarımı gün yüzüne çıkmaya başladı!
  • Peugeot 3008'in dış tasarımı gün yüzüne çıkmaya başladı!

Teknik tarafa gelirsek araç, STLA Medium platformu üzerine inşa edilecek ilk model olacak. Bu sayede Peugeot E-3008, 700 km’ye varan menzil sunabilecek ve çift motorlu dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olarak da alınabilecek. Elektrikli versiyona ek olarak standart içten yanmalı motorlar da bizlerin karşısına çıkacak.

Peugeot tarafından aktarılanlara göre yeni nesil Peugeot 3008, 4 Eylül’de Almanya’da düzenlenecek olan IAA Mobility fuarı kapsamında tanıtılacak. Ardından ilerleyen aylarda Avrupa’da ve ülkemizde satışa sunulacak.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce yeni nesil Peugeot 3008’in tasarımı nasıl olmuş? Büyük batarya boyutları ve 700 km’lik menzil elektrikli modele olan ilgiyi artırır mı? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu