Peugeot, yeni elektrikli bisikletlerini tanıttı

Dünyaca ünlü Fransız otomobil üreticisi Peugeot, uzun zamandır bisiklet üretimi gerçekleştiriyor. Otomobillere ek olarak bisiklet alanında da çeşitli modeller sunan marka, yaptığı duyuruyla birlikte yeni elektrikli bisiklet modellerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Genel olarak bisiklet modellerine baktığımızda iki tanesinin yük taşımak amaçlı tasarlandıkları net bir şekilde görebiliyoruz. Bir tanesinde yükü diğer bisikletlerden oldukça farklı bir şekilde önde taşıyabilirken diğerinde arkada bir kargo bölümüne yer veriliyor. 3 farklı Peugeot elektrikli bisiklet modeli oldukça dikkat çeken tasarımlarıyla bizlerin karşısına çıkıyor.

  • Peugeot, yeni elektrikli bisikletlerini tanıttı
  • Peugeot, yeni elektrikli bisikletlerini tanıttı

Bu 3 farklı model arasından şüphesiz standart kullanımlar için sunulan Peugeot Digital E-Bike daha çok dikkat çekmeyi başarıyor. Tek kişilik kullanımlara uygun olan bisiklet, yerleşik çamurluk ve disk frenler ile birlikte iyi bir sürüş sunuyor. Buna ek olarak taşımacılık yapmak amacıyla tasarlanan diğer bisikletlerdeki gibi zincir aktarımı yerine kayış aktarımı sistemine sahip olan model, daha sessiz bir sürüş imkanı da kullanıcılarına veriyor.

Şimdilik dünyaca ünlü Fransız otomobil üreticisi Peugeot, bisikletlerin teknik özelliklerini ve fiyat bilgisini paylaşmadı. Şu anda markanın ülkemizde bu elektrikli bisikletleri satma gibi bir planı olmasa da ilerleyen günlerde yapılacak yeni açıklamalarla ülkemizde de bu modelleri görebiliriz. Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce diğer markalar da elektrikli bisiklet alanına önem vermeli mi? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizi takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu