Samsung, Galaxy Ring’in üretimine başlıyor!

İddialara göre seri üretim Ağustos ayında başlayacak.

Güney Koreli The Elec tarafından paylaşılan son rapora göre teknoloji devi Samsung, Galaxy Ring adını verdiği akıllı yüzük modelinin seri üretimine Ağustos ayında başlayarak en kısa süre müşterilerle buluşturmayı planlıyor.

Geçtiğimiz yıl ortaya atılan iddialarla birlikte ilk defa Galaxy Ring hayatımıza girdi. Ardından bu yılın başlarında Samsung, Galaxy Ring olarak yeni bir patent tescil ettirdi. Patentte akıllı yüzüğün sağlık verilerini ve uyku düzenini takip edebileceği belirtildi. Bunun üzerine bu ayın başlarında çeşitli prototiplerin de test edilmeye başlanmasıyla birlikte akıllı yüzük modeli merak konusu haline gelmeye başladı.

Alınan son bilgilere göre test edilen prototipler hala erken geliştirme aşamasındaydı. Şimdilik net olarak akıllı yüzük modelinin ne zaman tanıtılacağı bilinmese de çeşitli düzenlemeler ve testler nedeniyle 2024 yılında tanıtılmasını bekliyoruz. Belki de şirket, Galaxy S24 serisi ile birlikte cihazın tanıtımını gerçekleştirebilir.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu