Twitter, geçtiğimiz hafta en yüksek kullanım sayısına ulaştı!

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Twitter, geçtiğimiz yıl Elon Musk tarafından satın alındı ve bu satın alımla birlikte uygulamadaki işleyiş oldukça değişti. Bu kapsamda çeşitli hizmetler paralı hale getirildi ve bazı özellikler kaldırıldı. Bunun ardından Meta da dahil olmak üzere pek çok farklı şirket, uygulamanın oldukça benzerlerini piyasaya sürdü.

Geçtiğimiz hafta kullanıma açılan Twitter’ın rakibi Threads, kısa bir süre içerisinde 100 milyon kullanıcıya ulaşarak birçok kullanıcının ilgisini çekmeyi başardı. Buna rağmen Twitter CEO’su Linda Yaccarino, yaptığı paylaşımda uygulamanın geçtiğimiz hafta Şubat ayından beri en yüksek kullanıma ulaştığını açıkladı:

“Sizi bir ipin ucunda asılı bırakmak istemem. Ancak Twitter, gerçekten kendinizi aştınız, geçen hafta Şubat ayından bu yana en büyük kullanım günümüzü yaşadık. Sadece bir Twitter var. Biliyorsunuz. Bunu biliyorum.”

Şu anda sosyal medyaya baktığımızda bir kısım insanların Twitter’ı daha çok sevdiklerini ve Threads’i kullanmak istemediklerini görüyoruz. Ancak bir kısım da Threads’in Twitter’a kıyasla daha iyi bir deneyim sunduğunu belirtiyor. Özellikle uygulamanın Instagram ile olan bağlantısı bazı kullanıcıların oldukça hoşuna gidiyor. Geçtiğimiz günlerde Musk, Meta’nın kopya çektiğini ve bunun hiç hoş olmadığını da belirtti.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce Meta’nın Twitter’a rakip uygulaması Threads, popülaritesini diğer sosyal medya uygulamaları gibi kısa bir süre içerisinde kaybedecek mi? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu