Twitter, iş ilanı yayınlanmasına izin verecek

Şirket para kazanmak için yeni özellikler eklemeye devam ediyor.

Twitter, iş ilanı yayınlama özelliği ile ilgili çalışmalara başladı. Son zamanlarda bazı onaylı işletme hesapları tarafından iş ilanlarının yayınlanmaya başlaması ile birlikte platformun üzerinde çalıştığı özellik belli oldu. Her ne kadar şirket şimdilerde bu özelliği yavaş yavaş aktif edip @TwitterHiring diye bir hesap kursa da herhangi bir paylaşımda bulunmadı.

Genel olarak iş ilanını yayınlayan hesaplara baktığımızda iş ilanı sekmesinin biyografi kısmının hemen alt tarafından yer aldığını görüyoruz. Sırasıyla iş ilanının tanıtımı ve altında nerede olduğuna dair bilgiler yer alıyor. Buna ek olarak bildirilenlere göre platform, ATS ve XML feed ile iş ilanlarının platforma aktarılmasına izin verecek. Bu sayede çeşitli uygulamalarda yayınlanan ilanlarla kısa bir süre içerisinde Twitter’da yayınlanabilecek.

  • Twitter, onaylı organizasyonların iş ilanı yayınlamasına izin verecek

Aslında bu hamle hiç de sürpriz olmadı. Zira şirket, geçtiğimiz Mayıs ayında iş eşleştirme şirketi Laskie’yi satın almasının ardından bu tarz bir hamle gelmesi oldukça mantıklı. İlerleyen dönemlerde şirket, bunu biraz daha ileriye götürerek uygulamayı LinkedIn gibi bir platforma doğru da yönlendirebilir.

Şu anda onaylı organizasyon hesapları herhangi bir ek ücret ödemeden bu özellikten faydalanabiliyorlar. Twitter, onaylı organizasyon hesapları için ayda 1.000 dolarlık bir ödeme alıyor ve bu sayede iyi bir kazanç elde ediyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce gelecekte bizleri uygulamada neler bekliyor? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu