X (Twitter), reklam gelirlerini paylaşmaya başladı!

Bu sayede içerik üreticileri uygulamadan gelir elde edebilecekler.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ad değişikliğiyle birlikte adı X olan Twitter, geçtiğimiz dönemde duyurduğu reklam geliri paylaşma sisteminin tüm uygun hesaplar için kullanıma sunulduğunu duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre reklam geliri paylaşma özelliği Stripe’ın desteklendiği tüm bölgelerde kullanılabilecek. Bu sistem kapsamında içerik üreticileri yaptıkları paylaşımlar sonucunda platformdan gelir elde edebilecekler. X tarafından belirtilenlere göre ödemeye alabilmeniz için Blue aboneliğine sahip olmanız gerekiyor. Buna ek olarak son 3 ay içerisinde en az 15 milyon gösterim elde etmeniz ve en az 500 takipçiye ulaşmanız da istenilen şartlar arasında. Tahmin edebileceğiniz gibi Stripe servisi Türkiye’de resmi olarak bulunmuyor.

Reklam geliri paylaşma özelliğiyle birlikte kullanıcı sayısında daha fazla artışın yaşanması bekleniyor. Özellikle YouTube’un para kazanma özelliği ile birlikte oldukça popüler olduğunu düşündüğümüzde eskiden Twitter olarak adlandırılan X platformunun daha ilgi çekici bir hale geleceğini söyleyebiliriz.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu