Yeni AirPods Pro, sağlığınıza daha çok önem verecek

Dünyaca ünlü teknoloji devi Apple, her yıl birçok farklı ürünle bizlerin karşısına çıkıyor. Standart mobil ve masaüstü cihazlara ek olarak şirket, müzik ve ses alanında da birçok farklı ürünün satışını gerçekleştiriyor. AirPods ailesi AirPods Pro gibi birden fazla modeliyle birçok kişinin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabiliyor.

Son yapılan paylaşımlara göre serinin en üst seviyesinde yer alan AirPods Pro, sağlık konusunda yeni nesille birlikte daha fazla yeteneğe sahip olacak. Ünlü analist Mark Gurman tarafından paylaşılan Power On bültenine göre yeni nesille birlikte AirPods Pro işitme testi yapabilecek. Şu anda odyogram özelliği sayesinde kulaklıktan çıkan sesin desibelini ölçebilse de yeni nesille birlikte 3. taraf uygulamalar gibi işitme testi yapabilecek.

Yeni AirPods Pro, sağlığınıza daha çok önem verecek

Buna ek olarak Gurman, şirketin AirPods Pro’yu yeni nesille birlikte işitme cihazı olarak da sunmak istediğini belirtti. Bu kapsamda markanın yeni personeller işe aldığını da söyledi. Bir diğer özellik olarak yeni nesil AirPods Pro’nun ateş ölçere sahip olması bekleniyor. Şu anda Apple Watch Series 8 ve Watch Ultra’da bu özellik sunuluyor. AirPods Pro ile birlikte kulak kanalından daha detaylı bir ölçümün yapılması sağlanacak.

Her ne kadar Gurman sağlıkla ilgili pek çok özelliğin geliştirildiğini söylese de bunların hayata geçmesi için önümüzde ayların ve yılların olduğunu da belirtti. Ayrıca rapora göre Apple, önümüzdeki aylarda AirPods Pro’nun kutusu da dahil olmak üzere tüm kulaklarını USB-C girişiyle birlikte sunmayı planlıyor. Özellikle Avrupa Birliği’nin şirketi son zamanlarda Lightning girişi yerine USB-C girişine zorlaması bunun en büyük sebepleri arasında yer alıyor.

Mark Gurman, son olarak yeni AirPods Pro’ nun kısa bir süre içerisinde satışa sunulmayacağını da belirtti. Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu