Yeni Fiat 600, dikkat çeken tasarımıyla tanıtıldı!

İtalyan otomobil üreticisi Fiat, aradan geçen 13 yılın ardından yeni 600’ün tanıtımını gerçekleştirdi. Selefine kıyasla 3 kapılı bir hatchback yerine 5 kapılı bir crossover olarak karşımıza çıkan model, Stellantis tarafından geliştirilen ve Jeep Avenger tarafından da kullanılan e-CMP2 platformuyla bizlerin karşısına çıkıyor.

Yeni Fiat 600, 4.17 metrelik bir boya ve 18 inç boyutundaki lastiklere sahip. Ön tarafa baktığımızda bizleri 600 logosu karşılıyor. 500’ün tasarımsal detaylarına sahip olan model, şirketin tasarım çizgilerini yansıtıyor. Yapılan açıklamalara göre araç, 350 litrelik bir bagaj sunuyor. Buna ek olarak içeride 15 litrelik bir saklama alanı da kullanıcılara sunuluyor.

  • Yeni Fiat 600, dikkat çeken tasarımıyla tanıtıldı!
  • Yeni Fiat 600, dikkat çeken tasarımıyla tanıtıldı!

İç mekana geçtiğimizde ise bizleri 7 inç boyutundaki dijital gösterge paneli ve 10.25 inç boyutundaki multimedya ekranı karşılıyor. Araçta adaptif hız sabitleyici gibi pek çok güvenlik ekipmanı da bulunuyor.

Teknik tarafa gelirsek araçta 156 beygir güç üretebilen bir elektrik motoru yer alıyor. 54 kWh’lik bataryası sayesinde WLTP değerlerine göre 400 km’den fazla menzil sunabilen yeni Fiat 600, 100 kW DC hızlı şarjı destekliyor. Ayrıca şehir içinde 600 km’den fazla menzil de sunabiliyor.

Yapılan açıklamalara göre araç, Red ve La Prima olmak üzere iki farklı donanımla sunulacak. Sırasıyla model, 35.950 ve 40.950 euroluk fiyat etiketlerine sahip olacak. 600, Jeep Avenger’ın da üretileceği Polonya Tychy fabrikasında üretilecek.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce araç nasıl gözüküyor? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu