Yeni Hyundai Santa Fe, değişen tasarım diliyle tanıtıldı!

Aracın teknik özellikleri gelecek ay açıklanacak.

Uzun zamandır merakla beklenen beşinci nesil Hyundai Santa Fe’nin tasarımı paylaşıldı. Her zamanki gibi marka, ilk duyuruda sadece aracın çeşitli fotoğraflarına yer verdi ve herhangi bir ayrıntı paylaşmadı. Aktarılanlara göre gelecek ay Hyundai, yeni Santa Fe modelinin teknik özelliklerini duyuracak.

Genel olarak aracın tasarımına baktığımızda eski nesline kıyasla oldukça farklı bir tasarım dilini benimsediğini söyleyebiliriz. Ön tarafta bizleri H şeklindeki far grubu karşılıyor. Aşağıya doğru indiğimizde ise sade bir tasarıma sahip olan tampon grubunu görüyoruz. Profile geçtiğimizde ise köşeli olarak tasarlanan çamurluklar ve keskin çizgiler aracın sportif ve güçlü gözükmesine katkı sağlıyor. Arka tarafta ise stop grubunun alışılmışın aksine aşağıya konumlandırıldığını görüyoruz.

  • Yeni Hyundai Santa Fe, değişen tasarım diliyle tanıtıldı!
  • Yeni Hyundai Santa Fe, değişen tasarım diliyle tanıtıldı!
  • Yeni Hyundai Santa Fe, değişen tasarım diliyle tanıtıldı!

İç mekana geçtiğimizde ise bizleri yeni Hyundai modellerinden alışık olduğumuz bir tasarım karşılıyor. Ortadan birleştirilen bilgi eğlence sistemi ve multimedya ekranı oldukça hoş gözüküyor. Her zamanki gibi marka, klima kumandalarında çeşitli fiziksel düğmeler de sunuyor. Orta bölüme geçtiğimizde ise bizleri oldukça büyük bir saklama alanı ve bir çift kablosuz şarj bölümü karşılıyor. Aktarılan bilgilere göre araçta çeşitli geri dönüştürülmüşler malzemeler kullanılacak.

Şimdilik teknik bilgiler elimizde olmasa da aracın aks mesafesinin biraz daha büyütüldüğünü düşünüyoruz. Defender 130’a biraz benzeyen yeni Santa Fe, çeşitli güç üniteleriyle birlikte pek çok pazarda bizlerin karşısına çıkacak. Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu