Alfa Romeo, spor otomobili için teaser fotoğrafları yayınladı!

Aracın ismi 33 ve 6C olacak.

İtalyan otomobil üreticisi Alfa Romeo, 30 Ağustos’ta tanıtımını gerçekleştireceği spor otomobili için yeni teaser görselleri yayınladı.

Şirket tarafından Facebook üzerinden yapılan paylaşımda “Il coraggio di sognare” (“Hayal kurma cesareti”) sloganına yer verilerek aracın stop grubu paylaşıldı. Görsele baktığımızda 4 farklı LED aydınlatmanın bir arada bulunduğunu görüyoruz. Aracın üst bölümü kırmızı olarak gözükürken aşağıya doğru indikçe gri ayrıntılar karşımıza çıkıyor.

Bugüne kadar Alfa Romeo, oldukça başarılı bir şekilde aracı saklamayı başardı. Yapılan paylaşımlara göre şirketin yeni spor otomobili Maserati MC20 ile aynı altyapıyı paylaşacak. Araçta elektrik motoruyla desteklenen çift turbolu 3.0 litrelik Nettuno V6 bir ünitenin yer almasını bekliyoruz. Maserati’nin aracının elektrik desteği olmadan 630 beygir güç ürettiğini düşündüğümüzde Alfa Romeo’nun aracının yaklaşık 800 beygir güç üreteceğini düşünüyoruz.

Daha öncesinde Alfa Romeo tarafından paylaşılan bir diğer teaser görselinde ise aracın iç mekanına dair bazı ayrıntılar ortaya çıktı. Net olarak ayrıntılar belli olmasa da görselde kahverengi bir orta bölüme ve yılan logosuna sahip direksiyon simidini görüyoruz. Şimdilik aracın adı net olarak belli olmasa da eskiden de kullanılan 33 veya 6C ismine sahip olmasını bekliyoruz. Şu anda aracın fiyatı bilinmese de markanın Stellantis’in onay vermesinden önce model için ön ödemeleri aldığı biliniyor. Raporlara göre üretilecek olan araçların neredeyse hepsi daha öncesinden rezerve edildi.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu