Apple, 2. nesil AirTag için çalışmalara başladı!

İddialara göre marka, 2024’ün 4. çeyreğinde AirTag 2’nin üretimine başlamayı planlıyor.

Ünlü analist Ming-Chi Kuo tarafından yapılan paylaşıma göre Apple, ikinci nesil AirTag modelini geliştirmeye başladı.

Kuo ilk olarak ikinci nesil AirTag’in geçtiğimiz yılın Haziran ayında tanıtılacağını açıkladı. Analist, cihaza olan talep sebebiyle bu tarz bir açıklama yaptığını ve şirketin artan talep karşısında yenisini geliştireceğini belirtti.

Bunun ardından dün Ming-Chi Kuo, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda ikinci nesil AirTag’in seri üretiminin önümüzdeki yılın 4. çeyreği içerisinde başlayacağını açıkladı. Ayrıca analist, AirTag 2’nin şirketin önümüzdeki dönemde tanıtmak istediği akıllı gözlüğü Vision Pro ile de bağlantıya sahip olabileceğini söyledi.

Şimdilik AirTag 2’nin nasıl özelliklerine sahip olacağını bilmiyoruz. Ancak mevcut AirTag’de bulunan U1 çipinin yeni nesille birlikte U2’ye yükseltileceğini düşünüyoruz. Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu