Apple CEO’su Tim Cook, Vision Pro ile ilgili açıklamalarda bulundu!

Karma gerçeklik gözlüğünün 2024 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Amerikan teknoloji devi Apple’ın CEO’su Tim Cook, WWDC23 etkinliği kapsamında tanıtılan karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro ile ilgili konuştu.

Tim Cook, son yapılan çeyrek toplantısı kapsamında karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro’yu her gün kullandığını ve merak uyandıran bir ürün olduğunu söyledi: “Vision Pro için çok büyük bir heyecan var. Ürün özelinde şirket içinde de oldukça heyecanlıyız. Basın, analistler ve geliştiriciler üründen çok etkilendi. Şu anda geliştirici topluluğuna uygulamaları üzerinde çalışmaya başlamaları için örnekler gönderiyoruz. Ve önümüzdeki yılın başlarında sevkiyatı gerçekleştirmeyi umuyoruz. Bu konuda daha fazla heyecanlı olamazdık.”

Şu anda 3.499 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunulması beklenen modelin 2025 yılı itibariyle başka pazarlarda satışa sunulması bekleniyor. Şimdilik Türkiye’ye ne zaman geleceği bilinmese de aktarılanlara göre ABD’de randevu ile satın alınabilecek ve 2024 yılında toplamda sadece 400 bin adet Vision Pro üretimi gerçekleştirilecek.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu