Apple Watch X, oldukça farklı bir tasarıma sahip olacak!

Bu sayede serinin 10. yılını kutlayacak olan model diğerlerinden farklı gözükecek.

Mark Gurman tarafından paylaşılan bilgilere göre Apple, serinin 10. yılını kutlamak amacıyla piyasaya süreceği Apple Watch X modelinde kapsamlı tasarım değişikliklerine gidecek.

Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre Apple Watch X ile birlikte Apple, bizlerin karşısına manyetik kordon takma sistemiyle çıkacak. Bu sayede cihazın kasası daha fazla genişleyecek ve daha büyük bir batarya cihaza konabilecek. Buna ek olarak daha ince kasaya sahip olacak Apple Watch X’te OLED ekran yerine microLED ekran kullanılacak. Bu sayede daha iyi bir görüntü kalitesi ve netlik sunulacak.

Bunlara ek olarak Apple Watch X’te kan basıncı ve kan oksijeni sensörleri de yer alacak. Serinin 10. yılına özel olarak geliştirilen akıllı saatin kısa bir süre içerisinde tanıtılması beklenmiyor. Eylül ayında yapılan etkinlikte marka, yeni Apple Watch Ultra ve Series 9’u tanıtacak.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu