CEO’ların kafes dövüşü nerede yayınlanacak? Elon Musk açıkladı!

İlk başta bir şaka olarak başlayan Elon Musk ve Mark Zuckerberg’in yapacağı kafes dövüşünün X (Twitter) üzerinden yayınlanacağı açıklandı.

Yaklaşık 1 hafta önce Meta’nın kurucusu Mark Zuckerberg ve X’in sahibi Elon Musk arasındaki rekabetin kesin olarak kafes dövüşüne aktarılacağı söylenmeye başladı. Her ne kadar Zuckerberg bu tarz bir dövüşün olmayacağını ima eden bazı açıklamalarda bulunsa da kısa bir süre önce Musk, dövüşün X platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacağını ve gelirinin hayır kurumlarına bağışlanacağını açıkladı.

Buna ek olarak X‘in patronu EMusk, dövüşe hazırlanmak için antrenman yapmaya vaktinin olmadığını ancak malzemeleri ofise götürerek çalışırken hazırlandığını da söyledi. 21 Haziran tarihinde Musk, yaptığı bir paylaşımda Zuckerberg ile kafes dövüşüne hazır olduğunu söylemişti. Ardından Meta’nın kurucusu konum isteyerek işi ciddiye bindirdi.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu