DJI, yeni aksiyon kamerası Osmo Action 4’ü tanıttı!

Osmo Action 4, 399 dolarlık fiyat etiketiyle bizlerin karşısına çıkıyor.

Kamera ve drone modelleriyle oldukça ünlü olan teknoloji şirketi DJI, yeni aksiyon kamerası Osmo Action 4 modelinin tanıtımını gerçekleştirdi.

GoPro’nun rakibi olarak bizlerin karşısına çıkan yeni Osmo Action 4 modeline baktığımızda Osmo Action 3 ile oldukça benzer bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bir önceki modele kıyasla büyüyen sensör kameranın en büyük artısı olarak bizlerin karşısına çıkıyor. Sensörün büyütülmesiyle birlikte bizleri daha yüksek bir görüntü kalitesi karşılıyor.

  • DJI, yeni aksiyon kamerası Osmo Action 4'ü tanıttı!
  • DJI, yeni aksiyon kamerası Osmo Action 4'ü tanıttı!

Osmo Action 3’te Type 1/1.7 sensör yer alırken Osmo Action 4 modelinde Type 1/1.3 sensör yer alıyor. 155 derecelik görüş açısıyla F2.8 diyaframa sahip olan aksiyon kamerası 4K 120 fps videolar çekebiliyor. Gelişmiş renk sıcaklığı sensörü ile daha gerçekçi renkler sunabilen yeni Action 4, tasarımı sayesinde 18 metreye kadar suyun altında çalışabiliyor. Her ne kadar bir önceki modelde 160 dakikalık bir çekim süresi sunulsa da yeni nesilde bunun 150 dakikaya düşürüldüğünü görüyoruz.

3 farklı mikrofon ile ses kaydedebilen aksiyon kamerası yurt dışında tek olarak 399 dolarlık bir fiyat etiketiyle satılıyor. DJI‘ın ilerleyen dönemlerde modeli ülkemizde de satışa sunması bekleniyor. Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu