Ford, BlueCruise gelişmiş sürüş sistemini abonelikle sunacak!

Bu sayede teknolojiyi satın almadan da kullanabileceksiniz.

Ford, yaptığı duyuruyla birlikte BlueCruise eller serbest sürüş teknolojisini artık abonelikle birlikte sunacağını açıkladı.

Daha öncesinde şirket, müşterilerine bu sistemi alıp almalarını satın almaları zamanında soruyordu. İlk başta almayan müşteriler bazen pişman olabiliyorlardı. Ancak yapılan açıklamaya göre bundan böyle BlueCruise teknolojisi uygun olan tüm araçlarda standart olarak sunulacak. İsteyen kullanıcılar abonelik ücreti karşılığında teknolojiyi kullanabilecek.

Her ne kadar abonelik sistemi sunulsa da isteyen kişiler satın alabilecek. Aktarılanlara göre teknoloji için 3 yıllık abonelikte 2.100 dolarlık bir ücret ödemeniz gerekiyor. Yıllık aboneliklerde bu ücret 800 dolarken aylık abonelik için 75 dolar isteniyor. Buna ek olarak Ford, 90 günlük ücretsiz deneme imkanı da sunuyor.

BlueCruise teknolojisi kapsamında uzun yollarda herhangi bir müdahale yapmadan rahatlıkla aracınızı kullanabiliyorsunuz. Ford, 2024 model yılı için 500.000 araca bu özelliği entegre edeceğini belirtti. Ayrıca Lincoln modelleri için de bu abonelik sistemi geçerli olacak.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu