Google, ‘Apple tipi’ cihaz entegrasyonu üzerinde çalışıyor!

Yapılan son paylaşımlara göre Google, yakın bir zaman içerisinde aynı hesaba sahip cihazlarınızı birbirlerine bağlamanıza izin verecek.

Nail Sadykov tarafından paylaşılan bilgilere göre yakın bir zaman içerisinde Google, “cihazlarınızı birbirine bağlayın” özelliğini kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Bu bağlantı özelliğiyle birlikte aynı Google hesabına sahip cihazlarınız arasında Internet paylaşabilecek, aramalarınızı farklı cihazlardan cevaplayabileceksiniz. Aktarılanlara göre hizmet, Play Services üzerinden yayınlanacak.

Google, Apple tarzı cihaz entegrasyonu üzerinde çalışıyor!

Şu anda Apple tarafında aynı hesaba sahip cihazlarınız arasında kolaylıkla bağlantı kurabiliyorsunuz. Bu bağlantı sayesinde pek çok işleminizi kolaylıkla halledebiliyorsunuz. Bundan dolayı Apple kullanıcılar ilerleyen dönemlerde Android işletim sistemine sahip cihazlara geçmek istemiyor. Şirket, yeni özellikle birlikte bunu değiştirmek istiyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu