Google Messages, uydu üzerinden mesajlaşma özelliğini getiriyor!

Yapılan son paylaşımlara göre Google Messages, Garmin ile yapılan partnerlik sonucunda acil durumlar için Android telefonlarda uydu üzerinden mesajlaşma özelliğini sunacak.

Neïl Rahmouni tarafından X üzerinden yapılan bir paylaşıma göre Google Messages, Garmin Response’u kullanarak uydu üzerinden acil durumlar mesajlaşma desteğiyle karşımıza çıkacak. Bu özellik, dünya genelinde 150’den fazla ülkede kullanılabilecek. Şu anda Garmin’in çeşitli uydu iletişim ürünleri bulunuyor. Google da bu konuda şirketin tecrübesine güvenerek marka ile uydu mesajlaşması konusunda iş birliğine gitmiş gibi gözüküyor.

Şu anda sistem, aktarılanlara göre 150’den fazla ülkede ve 7 kıtada kullanıcıların kullanımına sunulacak. Zira Apple, bu sistemi sadece belli ülkelerde sunuyor. Bu sayede şirket, Apple’ın önüne geçebilir. Bugüne kadar Google, uydu üzerinden mesajlaşma sisteminin Android 14 ile birlikte sunulabileceğine açıklamıştı. Ancak şimdilik bu sisteminin ne zaman yayınlanacağına dair net bir bilgi bulunmuyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu