Instagram, Reels sürelerini artırmak istiyor!

Sosyal medya platformu Instagram, TikTok’a rakip amaçlı çıkardığı Reels videolarının süresini ciddi oranda artırmak istiyor.

X üzerinden Alessandro Paluzzi tarafından yapılan paylaşıma göre şirket, Reels videolarının süresi 3 dakikaya ve 10 dakikaya kadar çıkarmayı planlıyor. Daha öncesinde marka, videoların süresini 30 saniyeye, 60 saniyeye ve son olarak 90 saniyeye çıkarmıştı. Ancak platform, kullanıcıların daha fazla zaman geçirebilmesi adına bu tarz bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Şimdilik Paluzzi tarafından paylaşılan özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmiyor. Belki de şirket, bu sefer uzun Reels videolarını sadece Meta Verified abonelerine özel olarak sunabilir. Instagram, Reels’lara ek olarak son zamanlarda pek çok yeniliği bünyesine eklemeye çalışıyor. Threads ile birlikte hem başarılı hem de başarısız olan marka, üretken yapay zeka ile birlikte platformda daha fazla içeriğin paylaşılmasını hedefliyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu