iPhone 15 Pro, 2 TB’lık depolama alanına kavuşacak!

Bu sayede daha fazla fotoğrafı cihazınızda saklayabileceksiniz.

Ortaya atılan son iddialara göre Apple, yeni iPhone 15 Pro serisinde 1 TB’lık depolama alanına ek olarak 2 TB’lık seçenek de sunmayı planlıyor.

Kısa bir süre öncesinde yeux1122 tarafından paylaşılan son bilgiye göre Apple, iPhone 15 Pro’da ilk defa 2 TB’lık depolama seçeneğine yer verecek. Bu sayede daha fazla bilginizi akıllı telefonunuzda saklayabileceksiniz. Buna ek olarak bugüne kadar Pro serisinde sunulan 128 GB’lık versiyonun ise yeni nesille birlikte kaldırılacağı düşünülüyor. Değişikliklerle birlikte iPhone 15 Pro’da bizlerin karşısına 256 GB, 512 GB, 1 TB ve 2 TB depolama seçenekleri çıkacak.

Ayrıca batarya tarafında da bizleri çeşitli değişiklikler karşılayacak. İddialara göre yeni iPhone 15 ailesinde yığılmış pil teknolojisine sahip bataryalar kullanılacak. Bu sayede daha iyi bir verim sunulacak. Ayrıca batarya boyutlarında da çeşitli iyileştirilmeler yapılarak iPhone 15 ve 15 Pro modellerinde yaklaşık 4.000 mAh, 15 Plus ve 15 Pro Max modellerinde ise yaklaşık 5.000 mAh’lik bataryalar karşımıza çıkacak.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu