iPhone 15 Pro, altın ve mor renk seçeneklerine sahip olmayacak!

Yapılan paylaşımlara göre Apple, önümüzdeki haftalarda tanıtılacak olan yeni iPhone 15 Pro ailesinde altın ve mor renk seçeneklerine yer vermeyecek.

9to5Mac tarafından paylaşılan bilgilere göre Apple, iPhone 15 Pro’yla birlikte renk seçeneklerinde değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Değişiklik kapsamında şirket, iPhone 15 Pro’larda altın ve mor renk seçenekleri yerine titanyum gri ve koyu mavi renk seçeneklerini sunacak. Değişiklik, cihazların kasa materyallerinin paslanmaz çelik yerine titanyum olarak seçilmesi sebebiyle gerçekleşecek.

Daha öncesinde şirket, iPhone XS’ten beri altın renk seçeneğini sunuyordu. Buna ek olarak her yıl seriye özel renkler ekleniyordu. Geçtiğimiz yıl marka, mor renk seçeneğini sundu. Aktarılanlara göre bu yıl iPhone 15 Pro ailesinde siyah, beyaz, titanyum gri ve koyu mavi renk seçenekleri sunulacak. iPhone 15 ve 15 Plus modellerinde ise siyah, yeşil, sarı, mavi ve pembe seçenekleri karşımıza çıkacak. Büyük ihtimalle Apple, seriye ilkbahar aylarında bir özel renk daha ekleyecek.

Şimdilik cihazların tanıtım tarihi net olarak belli olmasa da bazı duyumlara göre etkinlik 12 Eylül günü gerçekleştirilecek. Büyük ihtimalle Amerikan teknoloji devi 29 Ağustos Salı ile 5 Eylül Salı günleri arasında resmi duyuruyu gerçekleştirecek. iPhone 15 ailesiyle birlikte pek çok farklı yeni teknolojik özellik kullanıcıların karşısına çıkacak.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu