iPhone 15 Pro Max, serinin en çok satan modeli olacak!

Yapılan paylaşımlara göre önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan iPhone 15 Pro Max, serinin en çok satan modeli olacak.

Ünlü analist Ming-Chi Kuo tarafından paylaşılan son raporlara göre Amerikan teknoloji devi Apple, iPhone 15 Pro Max modelinin iPhone 15 ailesi içerisinde en çok satan model olacağını ve yaklaşık yüzde 35 – 40’lık bir paya sahip olacağını tahmin ediyor. Her ne kadar cihaz bugüne kadar satılan en pahalı iPhone modeli olacak olsa da periskop lensi sayesinde oldukça ilgi göreceği düşünülüyor.

Aktarılanlara göre periskop lens bu sene sadece Pro Max modelinde bizlerin karşısına çıkacak. Lens ile birlikte kameranın optik zoom aralığı oldukça genişleyecek. Her ne kadar bugüne kadar Samsung periskop lensi Galaxy S23 Ultra’da sunsa da Apple, daha öncesinde herhangi bir modelinde periskop lensine yer vermedi.

Şimdilik şirketin neden sadece iPhone 15 Pro Max’te periskop lensine yer vereceği bilinmiyor. Buna ek olarak bu yıl Pro serisinin fiyatlarında yaklaşık 200 dolarlık bir artış yaşanacak. Periskop lensinin maliyeti standart lenslere göre yaklaşık 4 kat daha pahalı olması sebebiyle markanın böyle bir adım atacağı düşünülüyor. Kuo, önümüzdeki yıl tanıtılacak olan iPhone 16 serisinin Pro modellerinin hepsinde periskop lensine yer verileceğini belirtti.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Sizce iPhone 15 Pro Max, bu yılın en çok satan iPhone modeli olmayı başarabilecek mi? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu