LinkedIn, iş aramaya yardımcı olacak yapay zeka koçu geliştiriyor!

Bu sayede kullanıcıların platformu daha etkili bir şekilde kullanması hedefleniyor.

Web geliştiricisi Nima Owji tarafından X üzerinden yapılan son paylaşıma göre Microsoft’un profesyonellere yönelik sosyal medya platformu LinkedIn, iş aramanızda ve bağlantılarını büyütmenizde yardımcı olacak yeni bir yapay zeka asistanı üzerinde çalışıyor.

Owji tarafından yapılan paylaşıma baktığımızda şirketin yapay zeka aracını “LinkedIn Coach” olarak adlandırdığını görüyoruz. Sayfada yapay zeka aracının yeni işlere başvurabileceği, yeni yetenekler öğrenebileceği ve ağınızı genişletebileceği belirtiliyor.

Buna ek olarak platform, Premium üyeler için yapay zeka destekli sohbet botu da geliştiriyor. Bu sohbet botu sayesinde Premium kullanıcıların daha iyi bir mesajlaşma deneyimine sahip olması bekleniyor.

LinkedIn’e ek olarak Microsoft, yapay zeka ile ilgili farklı alanlarda da çalışmalarını sürdürüyor. Örneğin geçtiğimiz günlerde kendi arama motoru Bing’e GPT-4 sohbet botunu ekleyerek oldukça önemli bir adım attı.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu