Oppo, yeni katlanabilir telefon modelini Çin’de tanıttı: Find N3 Flip!

Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, yeni Find N3 Flip katlanabilir telefon modelinin tanıtımını Çin’de gerçekleştirdi.

8 ay önce ilk Flip tarzı telefonunu tanıtan marka, bir yenisini yaptığı tanıtımla tanıttı. Genel olarak cihaza baktığımızda Find N2 Flip ile oldukça benzediğini söyleyebiliriz. Ortadan ikiye dik bir şekilde katlanan cihazın arkasında dik bir şekilde yerleştirilen kapak ekranı yer alıyor. Daha iyi bir fotoğraf deneyimi sunabilmek adına cihazda 3 adet kamera bulunuyor.

Kamera tarafına baktığımızda bizleri arkada 3 farklı lens karşılıyor. Cihazda 50 MP’lik ana, 48 MP’lik ultra geniş ve 32 MP’lik 2x yakınlaştırma kamerası bulunuyor. Optik bir yakınlaştırma imkanı sunduğu için Galaxy Z Flip 5‘in önüne geçmeyi başarıyor. Kamera bölümünde OnePlus gibi markalarla da çalışan Hasselblad’in imzası karşımıza çıkıyor.

Oppo, yeni katlanabilir telefon modelini Çin'de tanıttı: Find N3 Flip!

Ekran tarafında ise arkada 3.26 inç boyutunda bir ekran sunuluyor. Find N2 Flip’tekine benzer olan kapak ekranında eski modele kıyasla daha fazla kısayol ve widget’lar yer alıyor. Ayrıca WhatsApp, X, Google Maps ve Spotify gibi uygulamalara ekrandan erişilebiliyor.

Ön tarafta ise 6.8 inç boyutunda AMOLED bir ekran karşımıza çıkıyor ve 120Hz dinamik yenileme hızı sunabiliyor. Boşluksuz bir şekilde katlanabilen cihaz, yaklaşık 400.000 kez rahatlıkla açılıp kapatılabiliyor. İşlemci tarafında MediaTek Dimensity 9200’e sahip olan Find N3 Flip, 44W kablolu şarj ve 4300 mAh batarya sunuyor. Şimdilik Çin’de cihaz 12 GB RAM ve 256 GB’lık depolama alanıyla yaklaşık 932 dolara, 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanıyla yaklaşık 1.042 dolara satın alınabiliyor. İlerleyen dönemlerde marka, cihazı diğer pazarlarda da satışa sunmayı planlıyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu