Samsung Galaxy S23 FE, kısa bir süre içerisinde tanıtılabilir!

Yapılan son paylaşımlara göre yeni Samsung Galaxy S23 FE, Eylül ayı içerisinde müşterilerin karşısına çıkabilir.

X üzerinden Yogesh Brar tarafından yapılan paylaşıma göre Samsung, Eylül ayı içerisinde yeni Galaxy S23 FE’yi tanıtmayı planlıyor. Her ne kadar Brar, tanıtım tarihinin Eylül olacağını söylese de bir başka iddiaya göre cihaz, ilk etapta sadece bazı bölgelerde sunulacak. İlerleyen aylarda ise dünyanın her tarafında müşterilerle buluşacak.

Yogesh Brar, paylaşımında tanıtım tarihine ek olarak cihazın çeşitli özelliklerine de yer verdi. Aktarılanlara göre cihazda 6.4 inçlik FHD+ Dynamic AMOLED 120Hz bir ekran yer alacak. Kamera tarafına geçtiğimizde ise bizleri 50 MP’lik ana, 12 MP’lik telefoto ve 8 MP’lik ultra geniş açılı kamera karşılayacak. Ön tarafta ise 10 MP’lik bir selfie kamerası bulunacak. 4.500 mAh’lik bir bataryaya ve 25 W hızlı şarjı destekleyecek olan Galaxy S23 FE, Android 13 ve One UI 5.1 ile satışa sunulacak.

İşlemci tarafına geçtiğimizde ise bizleri Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 veya Exynos 2200 karşılayacak. Bugüne kadar bazı iddialar cihazın sadece Exynos 2200 ile satılacağını belirtse de Brar, iki işlemcinin de sunulabileceğini belirtiyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu