Samsung Galaxy S24 Ultra, iPhone 15 Pro’nun yolundan gidebilir!

İddialara göre cihazda titanyum kasa yer alacak.

Ortaya atılan iddialara göre önümüzdeki yıl tanıtılacak olan Samsung’un amiral gemisi telefon modeli Galaxy S24 Ultra, iPhone 15 Pro gibi titanyum bir gövdeye sahip olabilir.

Phone Arena tarafından aktarılan son bilgilere göre Samsung, S24 Ultra modelinde eskisi gibi alimünyum yerine titanyum bir gövde kullanmayı planlıyor. Samsung sızıntılarıyla meşhur olan Ice Universe, yaptığı paylaşımda periyodik cetveli paylaşarak 22 sayısına vurgu yaptı. Zira 22, periyodik cetvelde titanyum elementini temsil ediyor.

Buna ek olarak geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir başka iddiaya göre iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerinde de titanyum kasa bizlerin karşısına çıkacak. Her ne kadar titanyum daha güçlü bir malzeme olsa da fiyat konusunda bazı artışlara sebep olabilir.

Son zamanlarda yeni nesil iPhone 15 Pro ve Pro Max’lerde 200 dolara yakın bir fiyat artışı olabileceği konuşuluyor. Şimdilik bilinmese de Samsung da bu tarz bir hamleyle bizlerin karşısına çıkabilir.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu