Samsung Galaxy S24 Ultra, Snapdragon işlemcisine sahip olacak!

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, 2024 yılının başlarında tanıtmayı planladığı yeni Galaxy S24 Ultra modelini tüm bölgelerde Snapdragon işlemciyle satmayı planlıyor.

X üzerinden Revegnus tarafından yapılan son paylaşıma göre şirket, önümüzdeki aylarda piyasaya sürmeyi planladığı yeni Galaxy S24 Ultra modelini tüm bölgelerde sadece Snapdragon işlemciyle sunacak. Her ne kadar son olarak böyle bir sızıntı aktarılsa da bu konuda hala net bir bilgi elimizde bulunmuyor. Zira geçtiğimiz dönemlerde bazı kaynaklar tüm S24 serisinin belli bölgelerde Exynos işlemcisine sahip olacağını belirtti. Bazıları ise tüm bölgelerde S24’ün Exynos işlemcisiyle, Plus ve Ultra modellerinin ise Snapdragon işlemcisiyle satılacağını aktardı.

Şimdilik Revegnus’tan S24 Ultra ile ilgili bir sızıntı gerçekleşse de diğer cihazların durumunun nasıl olacağı bilinmiyor. Ancak Galaxy S24 Ultra modelinin tüm bölgelerde sadece Snapdragon işlemci ile satılmasının müşterileri memnun edeceğini düşünüyoruz. Zira her ne kadar Samsung tarafından geliştirilen Exynos işlemciler de iyi bir performans sunsa da Qualcomm’un Snapdragon işlemcileri kadar iyi performans gösteremiyorlar. Bu durum bazı sıkıntıların yaşanmasını sebep oluyor.

Tahminlerimize göre Galaxy S24 ailesinde Snapdragon 8 Gen 3 veya Exynos 2400 işlemcisi yer alacak. İlerleyen günlerde ortaya atılacak yeni iddialar ve sızıntılar ile birlikte cihazlarla ilgili ayrıntılar netleşecek. Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu