Tesla’dan kedilere özel Cybertruck yuvası!

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, elektrikli pick-up modelinin popülaritesini artırmak amacıyla Çin’de kediler için Cybertruck kutusu satmaya başladı.

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, Çin’deki internet sitesi üzerinden kediler için Cybertruck’un tasarımına sahip kutular satmaya başladı. 15 kilograma kadar ağırlık taşıyabilen ve çok katmanlı olması sebebiyle nem geçirmez olan kutular, oldukça dikkat çekiyor. Buna ek olarak marka, çeşitli bölgelerde araçlarının tasarımına sahip çeşitli elektronik ve tekstil ürünlerinin satışını gerçekleştiriyor.

Şu anda Cybertruck’ın ilk teslimatlarının ne zaman gerçekleşeceği bilinmiyor. Ancak aktarılanlara göre birkaç ay içerisinde ilk teslimatlar gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz günlerde marka, aracı bir Ford F-150 gibi kaplayarak test edilirken yakalandı. Bu hamleyle birlikte şirketin Ford ile dalga geçtiği ve Tesla Cybertruck‘ın da en az F-150 kadar güçlü olduğunu vurguladığı düşünüldü.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu