Tesla’da yeni versiyon sürprizi! 10 bin dolar ucuzladı!

Uzun menzilli versiyona göre yaklaşık 10.000 dolar daha ucuz olan Standart menzilli versiyon seçenekler arasına eklendi.

Yapılan paylaşımlara göre Tesla, Kuzey Amerika’da Model S/X için uygun fiyatlı Standart menzilli versiyonu satışa sundu.

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlara göre şirket, Model S/X için Uzun menzilli versiyona göre yaklaşık 10.000 dolar daha ucuz olan Standart menzilli versiyonu piyasaya sürdü. Tesla‘nın web sitesinde yer alan bilgilere göre Model S Standart Range 515 km menzil sunuyor ve 0-96 km/sa hızlanmasını sadece 3.7 saniyede tamamlayabiliyor. Araç, 78.490 dolarlık fiyat etiketiyle bizlerin karşısına çıkıyor.

Model X Standart Range ise 432 km menzil sunabiliyor ve 0-96 km/sa hızlanmasını sadece 4.4 saniyede tamamlayabiliyor. Araç, 88.490 dolarlık fiyat etiketiyle bizlerin karşısına çıkıyor. Son zamanlarda elektrikli otomobil üreticileri araçların fiyatlarını düşürerek araçlarını daha fazla kişilere ulaştırmayı hedefliyor. Tesla da Model S/X için bu tarz bir hamle yaparak satışlarını artırmayı hedefliyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu