Threads web uygulaması bu hafta yayınlayabilir!

Bu sayede şirket, tekrardan popülaritesini artırmayı hedefliyor.

Aktarılan son bilgilere göre Meta’nın Twitter rakibi uygulaması Threads, bu hafta web uygulamasıyla kullanıcıların karşısına çıkabilir.

The Wall Street Journal tarafından paylaşılan bilgilere göre Meta, bu hafta içerisinde Threads’in web sürümünü yayınlamayı planlıyor. Zira uygulama, şu anda sadece iOS ve Android cihazlarda aktif olarak kullanılabiliyor. Instagram CEO’su Adam Mosser, yaptığı son açıklamalarda Threads’in web sürümünün kısa bir süre içerisinde yayınlanacağını belirtti.

Threads, geçtiğimiz haftalarda ilk çıkışıyla birlikte kısa bir süre içerisinde 100 milyondan fazla kullanıcıya sahip oldu. Ancak aradan geçen kısa bir sürenin ardından aktif kullanıcı sayısı giderek azaldı. Özellikle X’in son dönemde yaptığı dikkat çekici hamleler de Threads’e olan ilginin azalmasına sebep oldu. Web uygulamasıyla birlikte Threads, tekrardan eski popülaritesine kavuşmayı hedefliyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu