TP Vision, Philips TV & Sound ürünleriyle EISA ödüllerini kazandı!

TP Vision, Philips TV & Sound ürünleri için yürüttüğü ürün geliştirme stratejisi sayesinde EISA’dan 4 ödülle ayrıldı. 2023/24 EISA’nın 4 kategorisinden gelen ödüller; markanın halen Avrupa’da tek ‘A’ sınıfı tüketici elektronik markası olarak konumunu ve tüm teknoloji Ar-Ge’sini, ürün geliştirme ve tasarımını kendi bünyesinde gerçekleştirmeye yönelik önemli yatırımlarını sürdürdüğünü yansıtıyor. 

Ambilight TV’ler; görüntü ve ses kalitesi, yenilikçi teknolojisi ve Avrupa dizaynının yanı sıra Ambilight’ın izleyicilerine benzersiz sürükleyicilikte bir seyir deneyimi sunması sayesinde pazarda çok başarılı konumda ve EISA’nın uzman jürilerinin de beğenisini kazanmaya devam ediyor. 

AV sektörünün en yüksek standartı olarak görülen EISA (Expert Imaging and Sound Association) Ödülleri; 41 senedir TV, görüntü ve ses ürünlerinde sektörün en iyilerini seçiyor. Jüri üyeleri; 30 farklı ülkeden, teknoloji yayınlarından ve teknoloji kanaat önderlerinden oluşan 59 kişilik bir ekipten oluşuyor. 

OLED808 ve PUS8808 modellerinin Türkiye’de ki satışlarına Temmuz 2023 itibariyle başlandı. Philips Fidelio L4 ve Philips T2 modellerinin ise 2024 yılında satışının yapılması planlanıyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu