WhatsApp, yapay zeka tarafından tasarlanan stickerları test ediyor!

Yapılan paylaşımlara göre WhatsApp, beta programında yapay zeka tarafından tasarlanan stickerlar özelliğini test ediyor.

WABetaInfo tarafından paylaşılan bilgilere göre platform, bu özelliği 2.23.17.24 güncellemesi kapsamında test ediyor. Özellikle birlikte kullanıcılar, sticker bölümüne girdiklerinde karşılarına yapay zeka ile tasarla bölümü çıkacak. Bu bölüme tıklayan kullanıcılar yapay zekaya istedikleri stickerlar ile ilgili promptlar verebilecek. Bu promptlar sonucunda uygulama yapay zeka tarafından tasarlanan stickerları kullanıcıların karşısına çıkarak. Ardından beğendiklerinizi arkadaşlarınıza gönderebileceksiniz.

Şimdilik WhatsApp’ın hangi yapay zeka modelinden yararlanarak bu özelliği test edildiği bilinmese de Dall-E benzeri bir sistemin kullanıldığı düşünülüyor. Bu özellikle sayesinde WhatsApp kullanıcıları mesajlaştıkları kişilere özgün ve kendi istekleri doğrultusunda hazırlanan stickerlar gönderebilecekler.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu