X (Twitter), görüntülü arama özelliğini kullanıma sunacak!

Bu sayede şirket, kullanıcıların uygulamada daha fazla zaman geçirmesini sağlayacak.

Yapılan son açıklamalara göre X, yakın bir zaman içerisinde Direkt Mesajlar bölümü üzerinden görüntülü görüşme özelliğini yayınlayacak.

X’in CEO’su Linda Yaccarino tarafından CNBC’ye verilen röportajda Yaccarino, Musk’ın satın almasıyla birlikte uygulama pek çok özelliğin eklendiğini belirtti. Buna ek olarak CEO, yakın bir zaman içerisinde görüntülü arama özelliğinin de kullanıcıların kullanımına sunulacağını aktardı. Geçtiğimiz günlerde X tasarımıcısı Andrea Conway de yaptığı paylaşımda sesli ve görüntülü arama özelliğine dair görsellere yer verdi.

Paylaşılan görsele göre uygulama üzerinden herhangi bir kullanıcıyla mesajlaştığımızda ekranın en üstünde bizlerin karşısına bir telefon ikonu çıkacak. Bu telefon simgesine tıklayarak aramanın sesli veya görüntülü olmasını seçebileceğiz. Ardından istediğimiz kişiyle rahatlıkla sesli ve görüntülü sohbetimizi gerçekleştirebileceğiz.

Bu özellikle birlikte şirket, WhatsApp gibi uygulamaların da pastasından parça almak istiyor. Zira marka, Twitter ismini terk edip X’e geçiş yaptığı zaman bu tarz yeniliklerin geleceğine dair işaretler vermişti. Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu