X (Twitter), kullanıcılarına para ödemeye başladı!

Bu sayede X üzerinden para kazanma hayali gerçek oldu.

Elon Musk’ın geçtiğimiz yıl satın aldığı X platformu gelir paylaşımı sistemi kapsamında uygun olan kullanıcılarına ödemeler gerçekleştirmeye başladı.

Geçtiğimiz ay X, yaptığı paylaşımlarla birlikte gelir paylaşım sistemini duyurdu. Duyuruda Premium üyesi olan, en az 500 takipçisi bulunan ve son 3 ay içerisinde en az 15 milyon gösterim elde eden hesaplara para ödeneceğini belirtildi. Bugün Türkiye’deki bazı kullanıcılar tarafından yapılan paylaşımlarda ödemelerin gerçekleştirildiği açıklandı. Sistemle birlikte platformun popülaritesinin daha da artması bekleniyor.

X tarafından yapılan açıklamada şunlar söylendi: “İçerik üreticilere para kazandırma sistemimizi, içerik üreticiler ile reklam geliri paylaşımını içerecek şekilde genişletiyoruz. Bu, içerik üreticilerin gönderilerine verilen yanıtlardan başlayarak reklam gelirlerinden pay alabilecekleri anlamına geliyor. Bu, insanların doğrudan X üzerinden geçimlerini sağlamalarına yardımcı olma çabalarımızın bir parçası konumunda bulunuyor. İçerik üreticiler ile reklam geliri paylaşımı altyapısı, Stripe’ın ödemeleri desteklediği tüm ülkelerde açık olacak.”

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu