Yamaha, yeni XMAX 250 modelini Türkiye’de satışa sundu!

Yamaha Motor Sport Scooter segmentinde dünyada ve Türkiye’de MAX ailesi ile ilerleyişini sürdürüyor. MAX ailesinin en yenileri XMAX 250 ve XMAX 250 Tech MAX ağustos ayı itibari ile Yamaha Motor Türkiye yetkili bayilerinde yerini aldı.

XMAX 250’nin ön karenajı, fütüristik ve sıkı bir görünümle yollarda rakipsiz bir duruş kazandırmak için yeniden tasarlandı. Düz ön kenara sahip daha açılı üst paneller güçlü bir görünüm sunarken karenaj, yeni tasarlanmış amortisör kapakları ile tamamlanıyor. Cesur ve sportif yeni görünüm, sürücü yoğun trafikteyken diğer yol kullanıcıları tarafından açıkça görülebilecek şekilde ön camın her iki yanında daha yükseğe monte edilmiş sinyallerle güçlendirildi.

  • Yamaha, yeni XMAX 250 modelini Türkiye'de satışa sundu!
  • Yamaha, yeni XMAX 250 modelini Türkiye'de satışa sundu!

XMAX 250, bu yeni modele özgü X şeklinde çarpıcı bir far/pozisyon lambası düzeniyle yeni ve radikal bir görünüm sunuyor. Ultra modern görünüm, yepyeni tasarımlı gövdeye mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor ve 2023 modelini diğer modellerden ayıran, fark edilebilir ve fütüristik bir duruş kazandırıyor.

Yeni 4,2 inç TFT ekranın üzerinde yer alan 3,2 inç LCD hız göstergesi, daha fazla netlik için bilgi eğlence ekranından ayrı tutuldu. Hız göstergesinin ayrı tutulması, sürücünün yeni TFT göstergede hangi ekranın seçildiğinden bağımsız olarak hızı ve diğer önemli çalışma verilerini her zaman görebilmesini sağlarken çok temalı TFT’deki işlevleri değiştirmesine de olanak tanıyor.

Aynı dinamik yeni gövde ve X şeklinde radikal LED far/stop lambasının yanı sıra yeni sele şekli ve geliştirilmiş fren hissi de dahil olmak üzere çeşitli şasi geliştirmelerinin yapıldığı yeni XMAX 250; harika görünümü, güçlü performansı, mükemmel değeri ve saf MAX genleriyle yüksek teknik özellikli bir Sport Scooter arayan sürücüler için ideal bir makine…

XMAX 250 sürücüleri, yeni bir İletişim Kontrol Ünitesi (CCU) aracılığıyla akıllı telefon bağlantılı yeni 4,3 inç LCD göstergeyle her sürüşte arkadaşlarıyla, aileleriyle ve iş arkadaşlarıyla iletişim halinde kalabiliyor. Ekranda telefonun pil durumu, bağlantı durumu, otomatik zaman ayarlaması, gelen arama, cevapsız arama ve alınan mesajlar gibi bilgiler gösteriliyor. Yamaha’nın ücretsiz MyRide uygulaması indirilerek ve Bluetooth aracılığıyla bir akıllı telefona bağlanılarak çok sayıda teknik bilgiye ve çalışma bilgisine erişilebiliyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu