Yeni Tesla Model 3’ün deneme üretimi Çin’de başladı!

JRJ tarafından aktarılan bilgilere göre elektrikli otomobil üreticisi Tesla, makyajlı Model 3 Highland’in deneme üretimine Çin’de başladı.

X’te @liuwen_52 adlı bir kullanıcı tarafından paylaşılan ekran görüntüsüne göre şirket, Project Highland olarak adlandırılan makyajlı Model 3’ün deneme üretimine başladı. Şimdilik deneme üretimleri gerçekleştirilse de Tesla, Eylül ayı itibariyle seri üretime başlamayı ve Ekim ayında ilk araçları teslim etmeyi planlıyor. Buna ek olarak üretimdeki maliyetlerin azaltılması sebebiyle aracın yaklaşık 200.000 yuanlık (27.700 dolar) bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Aktarılanlara göre Project Highland olarak adlandırılan makyajlı Model 3, şirketin yeni donanımı olan Autopilot 4.0 bilgisayarına sahip olacak. Ayrıca yeni bir far grubuna ve yüze kavuşacak olan araçta 66 kWh’lik yeni M3P batarya da yer alacak.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

Arda Korkmaz

Otomobillere büyük ilgi duyan Arda, Türkiye’nin önemli otomobil ve teknoloji yayınlarında editör olarak görev aldı. Halihazırda lise öğrencisi olan Arda, hayallerini gerçekleştirmek için çıktığı bu yolda yoluna NEBUNE ile devam ediyor.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu