Yeni VW Tiguan, resmi tanıtım öncesinde sızdırıldı!

Aracın tasarımında VW ID. serisinin izleri belli oluyor.

Önümüzdeki günlerde Volkswagen tarafından tanıtılması beklenen yeni nesil Tiguan modelinin tasarımı tanıtım öncesi sızdırıldı.

Facebook üzerinden MQB-Coding tarafından yapılan paylaşımda yeni nesil Tiguan’ın dış tasarımı ve iç mekanı ortaya çıktı. Genel olarak araca baktığımızda yeni nesil Volkswagen ID. modellerindeki oldukça benzer bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ön bölümde bizleri yenilenen far grubu ve ızgara karşılıyor. Arka tarafta ise ortadan ikiye birleşen stop grubu ve yeni tampon tasarımı karşımıza çıkıyor. Profile baktığımızda ise daha yumuşak hatların kullanıldığını görüyoruz.

İç mekana geçtiğimizde de Volkswagen ID. modellerindekine benzer bir tasarım karşımıza çıkıyor. 10.25 inçlik bir dijital gösterge paneline ve alt donanımlar 12.9 inçlik, üst donanımlarda ise 15 inçlik bir multimedya ekranına sahip olacak olan yeni nesil Tiguan, diğer modellerden farklı olarak orta konsolda klima ayarı, ses açıp kapama ve ambiyans aydınlatması gibi özellikleri ayarlayabileceğiniz bir fiziksel düğmeye sahip olacak. Bu sayede sürüş sırasında daha konforlu bir şekilde işlemleri halledebileceksiniz.

Teknik tarafa geçtiğimizde ise geçtiğimiz günlerde Volkswagen tarafından aktarılanlara göre araç, mevcut nesle kıyasla 3.17 cm daha uzun ve 0.5 cm daha yüksek olacak. Motor tarafında ise şimdilik net bir bilgi elimizde bulunmuyor. Ancak dizel, benzinli ve şarj edilebilir hibrit ünitelerin yeni nesil ile birlikte sunulmasını bekliyoruz.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu