YouTube Premium aboneleri videoları daha net izleyecek!

Bu sayede daha yüksek görüntü kalitesi sunulacak.

YouTube, premium kullanıcılarına özel olarak daha geliştirilmiş yüksek bitrate’li 1080p video kalitesi seçeneği sunacak. The Verge tarafından paylaşılan bilgilere göre şimdilik masaüstü arayüzünde kullanıma açılan özellik kapsamında, videoların kalite bölümünde standart 1080p seçeneğinin üzerinde bir de geliştirilmiş bitrate‘e sahip 1080p seçeneği yer alacak. Premium abonesi olmayan standart kullanıcılar bu özellikten faydalanmaya çalıştıklarında da karşılarına Premium abonelik sayfası çıkacak.

Bu özelliği ilk kez 2023’ün başlarında test etmeye başlayan YouTube, o dönem yapılan açıklamada geliştirilmiş 1080p seçeneği ile pixel başına daha fazla bilginin sağlandığını ve daha kaliteli bir görüntünün sunulduğu açıklamıştı. Her ne kadar bazı videolarda 4K seçeneği olsa da internetin elverişli olmadığı yerlerde bu seçenekle daha iyi bir görüntü kalitesinin sunulması hedefleniyor.

Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu