Elektrikli Hyundai Casper Avrupa’da görüntülendi! Bu sefer Türkiye’ye gelebilir!

Tamamen elektrikli Hyundai Casper, Avrupa’da halka açık yollarda test edilirken casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi.
Carscoops tarafından paylaşılan habere göre, 2021 yılında Güney Kore’de satışa sunulan şirketin en küçük SUV modeli Casper, tamamen elektrikli versiyonuyla Avrupa’da da satışa sunulacak gibi görünüyor.

Hyundai Casper modelinin uzun zamandır Avrupa’ya gelip gelmeyeceğine dair pek çok söylenti ortada dolaşıyordu. Daha öncesinde aracın Avrupa homologasyonu olmaması sebebiyle Casper’ı herhangi bir Avrupa ülkesinde görmüyorduk. Ancak görünen o ki Hyundai, Avrupa pazarını hedefleyecek şekilde otomobili güncelliyor.

Ağır bir kamuflaja sahip olan modele genel olarak baktığımızda standart modele benzer hatlara sahip olduğunu söylemek mümkün. Kompakt tasarıma sahip olan aracın iç mekanında büyük bir dijital gösterge paneli ve multimedya ekranı yer alıyor.

Hyundai tarafından paylaşılan bilgilere göre tamamen elektrikli Casper’da BorgWarner üretimi iDM güç ünitesi yer alacak. Bu sayede model, tek elektrik motoruyla 184 beygir güç üretebilecek. VW ID.1, Fiat 500e ve yeni nesil Fiat Panda ile rakip olacak olan modelin satışa sunulduktan sonra Türkiye pazarında da yollara çıkması artık daha olası görünüyor.

Hyundai, 2022 yılının yaz aylarında, Avrupa pazarında 20.000 €’dan az bir fiyat etiketine sahip model piyasaya süreceğini açıklamıştı. Belki de Elektrikli Hyundai Casper, şirketin bahsettiği model olabilir. Peki, sizin düşünceleriniz neler? Görüşlerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizleri takip etmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu